Monday, April 9, 2012

Chotronette in Vogue Britain and Vogue Italy





Chotronette are placerea de a va anunta ca a fost featured in Vogue Italia si Vogue Britain. Totul a pornit de la o fotografie dintr-un pictorial Chotronette care a fost promovata in categoria New Talents in Vogue Italia in editia din decembrie 2011. Ca intr-o poveste suprarealista, autoarea pozei, Silvia Chiteala @ Chotronette a fost invitata in calitate de fotograf in studiourile Conde Nast ale revistei Vogue din Milano pentru a realiza un pictorial pentru versiunea online a revistei.

In numarul din aprilie 2012, Vogue Britain, in cadrul articolului Happily Ever After, Chotronette apare alaturi de nume consacrate ale modei internationale - Prada, Miu Miu, Valentino, Oscar de la Renta, Vivienne Westwood sau Proenza Schouler. Viziunea Chotronette a fost interpretata de Vogue ca: 'The folklore of eastern Europe and Russia is a particularly rich source of inspiration. Enter Romanian art duo Silvia Chiteala and Laura Cazacu, who have developed Chotronette, a line of dreamy lace and tapestry dresses that feature in their photography.' 

8 comments:

Laura said...

O revista buna si interesanta.Mi-ar face placere sa se poata gasi si la noi in tara

Anne Meyer said...

Cool! This post is just what I wanted...

Diane Lopez said...

Cool! I just love it!

Edeir said...

Felicitari pe aceasta cale! Ma bucur ca avem talente de o asemenea talie, nu e putin lucru sa faci poze pentru Vogue.

Cgv said...

Bravo, cred ca meritati aceasta recunoastere internationala pentru ca exista talent si munca. Sper sa va mai vedem si cu alte ocazii.

claus web said...

Mi-ar placea foarte mult sa gasim revista si la noi, in varianta engleza. Ar fi mult mai original, dar ar fi frumos sa poata fi cumparata, in orice limba.

Monica said...

very fashion the photos

Costin M said...

This is huge! Congratulations, you deserve it!

All the best,
Costin M

 
Design by xworx | Bloggerized by xworx for Chotronette.com | Chotronette