Sunday, February 15, 2009

Win the Playboy Tutu

Daca tot se apropie 8 Martie, am decis sa va facem o surpriza. Puteti castiga tutu-ul de aici. Tot ce trebuie sa faceti e sa scrieti un comment in care sa detaliati de ce il meritati - the funnier the better.

Data limita este 3 martie. Good luck!

P.S. Cititi un articol despre tutu-uri pe Dadamoda.

Later edit: pe 3 la ora 16.00 primim ultimul comment. Castigatorul va fi anuntat la ora 19.00. Can't wait :)

35 comments:

Unknown said...

Pentru ca nu am nimic in toata garderoba mea care sa fie roz (greu de crezut, nu? am fost cam anti-pink) si toate trebuie sa inceapa undeva.
Cuz my mommy always tells my I'm a fairy princess but I never got the tutu to prove it :(
Pentru ca m-as imbraca cu el, si mi-as lua bagheta de pe raftul cu baghete magice si m-as duce la toooti oamenii care zic ca "there is no such thing as fairies!" and be like "HAHA! SUCKEEEEERS :D".

Unknown said...

Mi-a spus cineva ca eu eman energie roz... exact ca acest dragalas tutu. In afara de asta, trebuuuuiie sa ma credeti ca intotdeauna mi-am dorit un tutu 8->. Sunt printre cele mai frumoase hainute ever made si ma bucur ca cineva s-a gandit sa le faca. Au un spirit de copilas in ele si sunt foarte atragatoare... nu ca asta ar fi un motiv pentru care as merita sa il castig eu dar ma luase valul. Il mai merit pentru ca imi caracterizeaza sufletul de copil(am si marturii daca nu ma credeti :)) ), pentru ca l-as purta chiar daca 85% dintre oameni ar rade, unii de invidie, altii de... iq scazut :P. pentru ca roz e culoarea mea preferata, pentru ca se potriveste cu personalitatea mea, pentru ca, chiar mi-as dori sa castig tutu-ul, nu doar ca e un concurs cu free stuff. Plus ca Universul vrea ca eu sa il castig ca sa particip la concursul intergalactic (unde miss saturn e preferata, damn her) si ganditi-va la cata publicitate ati obtine daca as castiga cel putin Miss Populariate(titlu care mi-at fi garanatat datorita specialului vostru Tutu :X)

Anonymous said...

oooaaaauuu!! De cand imi doresc un tutuuuu... de cand nu ma mai incape tutu-ul meu de cand eram mica, facut de bunica mea (adica de foarte multzi ani :D). Probabil ca as merita tutu-ul pentru ca se potriveste personalitatii mele ca o manusa, pentru ca o sa-i ofer un loc de onoare in dressingul meu roz, pentru ca mi-ar completa cum nu se poate mai bine outfit-ul meu de printzesa poznasha, pentru ca as face "the princess dance" imbracata cu el, pentru ca dintotdeauna mi-am dorit sa fiu balerina (strategia mea era sa merg in America si sa ma marit cu Michael Jackson care trebuia sa ma ajute sa ajung balerina :D), pentru ca cea mai placuta amintire de la Revolutie a fost atunci cand toti ai mei stateau in fata TV-ului speriati si eu dansam in vechiul meu tutu de mama focului si ii stresam :D, pentru ca un tutu e fantezist, sexy si kinky in acelashi timp si nu in ultimul rand, pentru ca mi-ar inveseli fiecare zi in care l-as purta. Si scriind toate astea, imi dau seama k imi doresc tutu-ul pentru ca imi aduce aminte de cea mai frumoasa perioada a vietii mele, copilaria. :D

ramonelu said...

TuTu..o nebunie!de ce il vreau? Tocmai pentru ca este o nebunie, pentru ca vreau sa simt Bucurestiul asa cum Carrie simtea New Yorkul, vreau sa ies mandra de la metrou in TuTu si Converse, avand toti ochii pe mine, zambind strengareste si simtindu-ma al naibii de bine. Ca sa folosesc un cliseu...TuTu e o stare de spirit - nu ai cum sa nu fii cea mai happy si vesela si dulce fiinta atunci cand porti asa ceva. Cu un TuTu sunt convinsa ca as face multi oameni sa zambeasca si chiar le-as face ziua mai frumoasa. Vreau TuTu!! Macar pentru a pune un curcubeu peste Bucuresti! :)

Kittutza said...

Cu siguranta stiti cum e atunci cand vezi ceva si spui "VREAU ASTA!!!" Asa sunt si eu acum :P Si... as vrea un tutu pentru ca... de fapt nu, eu as vreau ACEST tutu pentru ca e pur si simplu adorabil si pentru ca e facut de voi, de Chotronette.

CrissA said...

Eu cred ca merit pentru ca am fost un copil cuminte. De ce spun asta? Pentru ca an de an a venit si Mos Craciun si Mos Nicolae, iar asta inseamna ca am fost cuminte, nu? Si imi doresc sa-l merit pentru ca se apropie ziua mea, cel putin teoretic(sunt nascuta pe 29 februarie - din 4 in 4 ani) si imi doresc ca acest tutu adorabil sa ia locul acelei casute lipsa din calendar.

Va pup, va ador si admir pentru tot ceea ce faceti!

Interesart blog said...

vreau un tutu pentru ca i-as face si fiicei mele (2ani) unul la fel, ne-am ne, imbraca amandoua la fel, si am merge impreuna intro zi cu soare prin parc, pe la muzee, jucandu-ne, bucurandu-ne, de momente speciale... si apoi cine a mai vazut mama si fiica imbracate in tutu:)?

CrissA said...

Eu cred ca merit pentru ca am fost un copil cuminte. De ce spun asta? Pentru ca an de an a venit si Mos Craciun si Mos Nicolae, iar asta inseamna ca am fost cuminte, nu? Si imi doresc sa-l merit pentru ca se apropie ziua mea, cel putin teoretic(sunt nascuta pe 29 februarie - din 4 in 4 ani) si imi doresc ca acest tutu adorabil sa ia locul acelei casute lipsa din calendar.

Va pup, va ador si admir pentru tot ceea ce faceti!

Ella's - Magazin online said...

as face o poveste de toata frumusetea in care sa mint dar sincer , am nevoie de el pentru un spectacol :D

LiaLia said...

Fetelor, eu nu vreau tutu-ul, dar trebuie să vă mulţumesc pentru superbele amintiri pe care mi le-aţi trezit. Timp de vreo 5 ani, de la 9 la 14 ani, am făcut balet şi aveam nişte tutu-uri şi poante drăgălaşe şi stâteam toată ziua cu picioarele pe pereţi, iar vara aveam spectacol la teatrul Naţional. Very precious memories :) Felicitări pentru blog şi pentru munca voastră, sunteţi f bune! Şi vă mulţumesc şi pentru follow-up :)

Chotronette said...

@LiaLia multumim.. draguta povestea.. pacat ca nu vrei sa participi :)

Celorlalte va uram mult succes si asteptam in continuare povesti de la printese indragostite de tutu-uri

LiaLia said...

Hihihi, eu aş participa, dar nu mă simt prinţesă şi nici zână şi nu vreau să se supere celelalte prinţese şi zâne :)

Anonymous said...

ma uit la ecran si sunt fascinata adica...exista ceva care sa te convinga sa renuntzi la asa ceva...pe langa faptul ca i se pot atribui toate adjectivele dragalashe din lume si iti da asa ...adica mie...imi da speranta cand ma uit la el...chef de joaca...suna stupid dar ma simt k la 6 ani in fatza unei vitrine pline de papusi barbie sau ca acum:)) knd tre sa strang 1 luna bani sa-mi cumpar o dulceatza de fusta...mi`o doresc, imi place la nebunie , e vis:X "`aide mo da`ti`mi`o mie:((ce faceti voi care aveti atatea cu ea:((?"...deja ma simt k veronica...wow ce efect are...pup chotronette`lor:*:*:*

Anonymous said...

Tu? Chrotronette, de ce sa vreau TUTU? si roz pe deasupra...si recuzita in playboy? Ca vine 8 Martie si reau sa fac o serie de jocuri nebunesti cu jumatatea mea, sa-l seduc definitiv si sa ma imbrac in el la logodna neoficiala? :-)))) Hi hi, sa-l iau ca sa incep sa0mi fac loc in dressingul meu, ca va fi cu siguranta cel mai finny obiect, frumos si semi-inutil, ca in catwalk-urile cu hogh cutture...sper, oricat de subiectiv e concursul asta, sa fiu in top si sa-l am, indiferent cat de roz e aura mea sau energia sau fardul pe care-l folosesc des.
va pup si keep up the good fasihon work. :-)))

Anonymous said...

La inceput a fost mailul...
"Buna buna :D
Pentru ca nu am blog (inca), mi-a fost greu spre imposibil sa postez un comment la concurs.
De ce merit? Pai, nu merit (nu-i frumos sa incep cu "pai" dar asta scoate si mai tare in evidenta vaga confuzie ce se zbate in mintea mea).
Daaaar, imi doresc un tutu :D De ce?(fac un scurt clasament al motivelor, intr-o ordine putin...dezordonata):
unu pentru ca imi aduce aminte de vata pe bat (top 10 favorites);
doi pentru ca as fi a opta culoare din curcubeul care apare deasupra Sibiului;
trei pentru ca imi aduce aminte de copilarie si ma face sa zambesc tamp;
patru pentru ca e o bucata de vis, cu gust de caramel;
cinci pentru ca roz e fericire;
sase pentru ca un tutu m-ar transforma in printesa si Fat Frumos ar exista;
sapte pentru ca pe 3 martie e ziua mea.
PS: Indiferent daca o sa imi luati mailul in calcul sau nu, eu ma bucur ca ma faceti sa visez. Iar cand o sa ajung in Bucuresti, promit solemn ca o sa dau o fuga in magazine sa vad minunatiile voastre pe viu.
Succes in continuare.
eu, anca"

Anonymous said...

Mama m-a pus sa gasesc un motiv mai bun :-? asa , deci . Imi doresc FOARTE TARE acest tutu pentru ca sa-l donez unui copil sarman . nu . stai . Nu merge . prea lacrimogen . Deci . Imi doresc FOARTE TARE acest tutu pentru ca as putea hrani mii de orfani ... stai .. nu pot .... Imi doresc FOARTE TARE acest tutu pentru ca ar fii o piesa foarte tare si destul de funny care m-ar reprezenta si as pune-o in combinatii super ciudate dar stylish :D Si cade faza cu spectacolul . Nu merge sa fac numar de balet . Dar cant la pian si mai mult ca sigur o sa cant in el :> Si cred ca il merit pentru ca il doresc FOARTE TARE :D si pentru ca mi se potriveste ... Asa cred eu :D Rectific . Asa STIU eu :D Cred ca e bun motivul :-? Sper :D

Anonymous said...

offf....pentru un tut as fi in stare sa inventez( mint;) o poveste duioasa care sa ma faca sa par aata de speciala si deosebita...dar, minciuna are picioare scurte si , zau, daca un tutu se potriveste cu picioarele scurte:(...ar deveni o crinolina, si crinolina deja am avut cand m-am maritat si a scapat mama de 'piatra' din casa si s-a pomenit barbati-miu cu o belea!!! deci, am o jumatate, playboyul) barbatul meu) si mi lipseste cealalta tutu-ul:))) ca sa iasa titlul:)
dar..stiu ca daca as avea un tutu nu as fi singura care l-ar purta pentru ca am ceva prietene care l-ar adora!!! asa ca, ar fi, practic, mai multe castigatoare nu doar una!!!
iar eu...l-as purta, cu siguranta, la concertul Madonnei!!!!
iar daca nu l castig, nu-i nimic, ca mi voi taia crinolina si o voi vopsi in coji de ceapa si o sa am si eu tutu-ul meu!! apoi, o sa cumpar ceva de la voi, o sa dezlipesc eticheta si o sa o cos pe al meu si o sa mint ca; fake'-ul meu e de fapt original:)))!! se purta chestia asta cu ceva timp in urma:)))na!
apropo, daca nu va fi sa fie, eu m-as multumi si cu un hair candy ca premiu de consolare, si inca ce consolata as fi:) mai ca as uita de tutu:))!!!
p.s...de la atata scris 'tu tu' mi s-a facut un dor de mersul rotilor de tren!!!

p!nkarmoire said...

fetelor chotronettelor...

Nu stiu cum sa va zic, dar eu am nevoie de un alibi! Militia ma acuza ca as fi complice la o spargere bancara care s-a lasat si cu crime odioase.
Niste acoliti mi-au spus ca in aceeasi zi, la accesi ora, pe o strada mai indepartata - sa zicem Calea Victoriei... o fata cu un tutu care a pozat in playboy mergea spre job - putem sa zicem Grey sau Leo Burnett sau Grafitti BBDO, ca is in zona toate...
Asadar, daca am acest tutu, ma scapati de toate acuzele odioase care mi se aduc la persoana-mi!!

:)) multumim pentru ocazia de a da commenturi funny :P! va salvez la favs, ca trebuie sa-mi achizitionez ceva de la voi neaparat!

madalina said...

pentru ca fara el, zanul cel rau o sa ma expulzeze din regat si-o sa ia de nevasta o pitipoanca cu LV.

Anonymous said...

Trebuie sa am acest tutu! O sa ma imbrac in balerina si il pun pe sotul meu sa se imbrace in colanti si ne jucam de-a anna pavlova si yuri grigorovici in lacul lebedelor :-D, eu fiind, evident, lebada principala

B said...

una din fanteziile mele e sa alerg (beat fiind) gol pe strazile din bucuresti purtand doar un tutu de-al vostru si niste perle la gat.

Chotronette said...

@LiarLiar asta e si fantezia noastra no. 1, si a celor 37 273 de groupies FHN..

day said...

Eu nu o sa ma apuc sa scriu povesti.O sa va spun doar ca imi doresc foarte mult sa am un tutu.Decand am aflat de voi aproape ca mi-am inebunit si colegii intitulandu-ma Miss Tutu .Am incercat sa imi confectionez unul dar nu am putut.Am participat si la concursul vostru scriind o fairy tale(dar din pacate nu am castigat).Concursul de acum il consider o noua sansa pe care voi mi-o oferiti.

Anonymous said...

1 pentru ca l-as stii purta
2 pentru ca m-ar motiva din nou sa slabesc
3 pentru ca este tot ce-mi doresc
4 pentru ca mi se spunea anca roz
5 pentru ca as invata sa zbor
6 pentru ca va ador

Anonymous said...

Ps; pentru ca am participat la tip top minitop :P

iulia said...

A fost o data ca niciodata,si aici basmul se schimba putin ,nu Padurea Fermecata in care se afla Frumoasa Adormita, nu Scufita Rosie, ci o fetita cu nume de stea.Astryd.In fiecare noapte se uita la cer, vorbea cu luna , canta cu stelele.Fiecare stea era o dorinta.Fiecare raza a lunii era o speranta. Asa, de la o zi la alta ,de la o noapte la alta, fetita crestea, si unele dorinte se indeplineau.Cu fiecare noapte, apareau alte dorinte, adormeau alte ganduri.Ea stia ca tot ce isi propune noaptea, ziua prinde contur.Stia ca are forta, dorinta , imaginatie.Stia ca e de ajuns sa crezi si sa doresti.Stia ca poate munci si cladi vise.Intre timp , dupa ani de munca si vise si-a dat seama de un adevar:multe dintre lucrurile pe care si le-a dorit s-au indeplinit, dar nu ii erau foarte potrivite, ba chiar o incurcau, multe dintre alte vise i se potriveau perfect si impreuna alcatuiau imaginea unei fericiri debordante, iar altele ..surprinzator...nu i s-au indeplinit deloc,deci, pesemne asa ii era sortit.Azi, Astryd, pastreaza inca din inocenta fetitei de alta data..iar in seara asta, cu siguranta, va privi o stea si se va gandi...te rog , TUTU, sa fii al meu!!!!!!!!Cu drag, pentru voi, Iulia
CONCURS PLAYBOY TUTU

Ioana P said...

Haha...Un tutu? De ce? In primul rand, pt ca ma striga:tuuuu...tuuuu!:))) In al doilea rand...stai! Nu vreau sa existe un al doilea rand! Nu vreau sa existe o poveste induiosatoare! Vreau doar sa am sansa sa port ceva care sa imi aminteasca de zilele alea cand eram mica, slaba, cu coc, chinuindu-ma sa fiu suficient de buna pt a ma alege si pe mine "doamna" in distributia de la "Lacul Lebedelor"! Si m-a ales...Dar am purtat colanti si un maiou cu norisori! De fapt, voiam tutu! Ca al EI! Cea care a ajuns sa fie lebada! Gata! Stiu de ce vreau tutu! Pt a le arata tuturor ca "ratusca cea urata" a devenit lebada! Si pe bune ca asa e!:)

Chotronette said...

Foarte frumoase commenturile de pana acum si multumim pentru participare :)

Va tinem pumnii in continuare!

Fox in socks said...

...Cause i happen to look like a playboy bunny,think like a brunette and wear colourful socks and high heels just to make people stare...:))

ioana_sorina said...

pentru ca sunt o pritzesa,micul meu univers roz pe care mi l-am creat de-a lungul anilor e intesat de stelute,vise,zambete,papusi,perle,
burlesque,inimioare,pietricele mici sau mari in toate culorile.pentru ca atunci cand merg undeva imi place sa arat ca sunt deosebita,pentru ca sunt eu!!!acum cativa ani buni(vreo 5) am prezentat un eveniment imbracata intr-un tutu lung alb cu negru,colanti si pantofi stiletto,atunci am fost catalogata excentrica azi sunt o mica printesa.
imi doresc tutu-ul pentru ca mi se pare extraordinar de frumos,mi-ar place sa am asa o piesa in garderoba cu ajutorul careia ma pot transforma in "mica printzesa" sau pot devenii printesa senzuala,inocenta si totusi nastrusnica de care s-a indragostit prietenul meu.pentru ca de prima data cand l-am vazut gandurile mele au zburat spre o seara minunata in care,ajunsi acasa tarziu ne relaxam cu un pahar de sampanie,ne soptim vorbe dulci in lumina lumanarilor care intesesc casa,in lucirea micilor pietricele colorate...suntem in micul nostru univers roz...el e printzul meu,iar eu printzesa de care s-a indragostit......e prima noastra noapte in casa noastra.

Anonymous said...

Vrem sa ne facem multe multe poze in tutu si sa ne dea baietii commuri pe hi5 ;;) Si sa ne facem multe multe poze tot in tutu si sa ne chinuim ore intregi sa alegem poza perfecta pentru avatar, ca sa intre cat mai multi baieti pe noi. Si vrem un tutu ca sa ne jucam de-a playboyu'. Si vrem un tutu pentru ca il vrem si gata si stim ca noi suntem cele mai potrivite pentru a-l purta. Numai noi. Doar noi. Suntem facute pentru acestu tutu, cum si el e facut pentru noi.

Pupiciiiii chontronici :*

Ioana said...

imi pot imagina cu usurinta privirile colegelor mele cand as aparea cu un asemenea tutu la mirobolantul banchet de-a 12-a, care va veni peste cateva luni. mirate, socate chiar, ingretosate, invidioase sau, poate, admirative. dar cu siguranta voi pica acolo ca o ninsoare enervanta in luna lui cuptor, printre rochii pompoase, cu fire aurite, cu tot felul de pietricele si imprimeuri leopardiste, duhnind a pitipongeala kitschoasa. nu ma pot mandri cu un stil foarte colorat, de aceea cred ca momentul in care se incheie o perioada importanta din viata mea (si incepe alta) ar fi cel potrivit pentru o schimbare, pe planul stilistic. nimic nu m-ar face mai fericita decat sa rup monotonia protocolara a clasicelor rochii de banchet printr-o asemenea piesa de rezistenta, chic, putin inocenta, incredibil de feminina, pe alocuri senzuala, dar, cel mai important, cu iz de poveste cu zane purtand acadele lipite de flori de camp in par, cu umbrelute dantelate in maini. chiar daca nu voi castiga, va multumesc oricum pentru paginile voastre de povesti cu miros de ceai verde, tigari mentolate, cu atingeri de esarfe colorate, purtand ciorapei albi sau dungati, dar pastrand frumusetea naturala.

Anonymous said...

Vreau şi merit sa castig tutul din o mie de motive: pentru ca refuz sa cred ca am crescut, ca am slujba, responsabilitati şi chirie de platit şi tutul ar fi un argument ca sunt inca un copil, pentru ca vreau sa sochez (şi mai tare decat o fac zilnic) multimea de oameni scandalizati de modul in care ma imbrac, pentru ca l-as purta cel putin o data pe saptamana (probabil şi la serviciu cu riscul de a fi data afara) şi l-as combina in mii de feluri şi apoi as pune pozele pe blog:), sa le vedeti voi şi restul lumii, pentru ca nu-mi pasa ca nu am silueta perfecta şi ma imbrac in functie de starile mele de spirit, pentru ca unul din personajele in care visez sa ma transform prin vestimentatie este o balerina de 1,85 şi imi lipseste recuzita perfecta (adica tutu-ul), pentru ca in capul meu sunt o printesa adolescenta şi am nevoie de tutu care sa confirme acest lucru (vocile din mintea mea nu sunt suficiente), pentru ca vine primavara, pentru ca am un hot date şi vreau sa-l testez pe flacau – daca mai iese cu mine şi a doua oara (dupa ce la prima intalnire ma imbrac in tutu) atunci clar este sufletul meu pereche, pentru ca i-am dat deja un nume (tutu-ului) semn de mare, mare obsesie şi atasament in ceea ce ma priveste, pentru ca i-am gasit deja un loc şi un umeras in dulap, intre salopeta turcoaz cu paiete şi boleroul de catifea cu multi nasturi şi deja ma intreaba cand o sa vina (salopeta şi boleroul)... şi acum ma duc sa ma culc ca sa-l visez:)!

Independenta Dependenta said...

eu, dacă l-aş câştiga, l-aş împărţi mereu:
- cu cele 3 prietene bune ale mele în călătoriile interstelare de autocunoaştere a culorilor interioare şi de regăsire spirituală
- cu lolita lui perfidius chiar dacă s-ar putea să-i crească şoldurile până fac rost de cheia de la dormitorului ei!

în plus, mi-ar plăcea să-l port cu etichetă ca lănţişor pentru burtică. serios, serios

Anonymous said...

pentru ca e prea tarziu?:(( ....alexandra

 
Design by xworx | Bloggerized by xworx for Chotronette.com | Chotronette