Friday, September 9, 2011

Paradiso PerdutoPhotos by Silvia Chiteala
Photo manipulation: Niculae Negura
Model & makeup artist: Cristina Hohan
Irregular choice shoes from fashionlab.ro

Tagline: Ain't love grand?
Personaje: Logodnica parasita la altar, cu parul incalcit si rochia de mireasa ingalbenita.
           Fluturi prafuiti prinsi in panza de paianjan
           Imaginea inghetata a logodnicului absent
           Sperante. Marile sperante.
Locatie: Casa bantuita de pe marginea unei prapastii, ce sta sa se prabuseasca in apa.
Stil: Art Nouveau si eclectic francez
Melodie obsesiva: 'Besame Mucho' fredonat in surdina in nori de fum si pasi de dans.

Follow us on Facebook: https://www.facebook.com/pages/Chotronette/110392025694306

5 comments:

The Foolish Aesthete said...

This is absolutely inspired! Combining Dickens with Tim Burton should have been done before, but hasn't -- until now. Well done!

http://thefoolishaesthete.blogspot.com

Copacul Meu said...

Salut.Vreau sa te felicit pentru ca incurajezi campaniile ecologice. Am vazut ca ai pe blogul tau bannerul de la Umbrela Verde.
Intr-o lume din ce in ce mai poluata, fiecare campanie ecologica conteaza. Noi incurajam recilclarea, reducerea poluarii, folosirea responsabila a resurselor, plantarea copacilor, depozitarea in siguranta a substantelor chimice si curatenia spatiilor verzi. Dintre toate acestea, ne axam pe incurajarea plantarii copacilor pentru ca ne dorim ca fiecare persoana sa aiba “copacul sau“. Prima campanie de plantare se numeste “Parcul Izvor prinde radacini“.
Daca iti doresti ca in Romania sa fie plantati mai multi copaci, dar nu ai timp sa plantezi unul, poti sa ne sustii prin oricare dintre variantele de mai jos:
1) Redactarea unui articol informativ care are legatura cu copacii sau ecologia.
2) Publicarea unui articol pe blogul tau in care sa vorbesti despre campania noastra.
3) Adaugarea unui link/banner pe blogul tau.
Daca adaugi pe blogul tau unul dintre cele 10 bannere de pe acesata pagina vei primi in schimb un link la sectiunea “Sustinatori” si vei aparea aleator pe prima pagina in sectiunea “Bloguri Partenere”.
Daca doresti sa apari permanent (pe prima pagina) la sectiunea “Ne sustin”, trebuie sa participi la una dintre campanile noastre de voluntariat sau sa donezi bani pentru plantarea unui copac (9 lei).
Aceasta campanie este apolitica si este realizata de un grup de tineri care isi doresc sa schimbe mentalitatea celor care neglijeaza mediul incojurator. Participa si tu!

maria said...

deosebit

martha said...

e frumoasa locatia...

Velvet Caravan said...

Bună! De când am descoperit acest pictorial (nu că Arctic Sonata nu m-ar fi hipnotizat, dar asta e o altă poveste) revin constat şi mă minunez în faţa lui fără curaj. Ce curaj? Cel de a întreba dacă măcar una din cele 2 minunate rochii (cea crem, alb murdar ... "îngălbenita" sau cea din dantelă verde-smarald, atrăgătoare speranţă) sunt de vânzare. Mie nu-mi e teamă de altare părăsite ... (Aştept cu emoţie un răspuns. Mulţumesc anticipat.) Iulia

Design by xworx | Bloggerized by xworx for Chotronette.com | Chotronette